page_head_bg

mortir husus redispersible emulsion bubuk

mortir husus redispersible emulsion bubuk

Katerangan pondok:

Produk bubuk latex redispersible nyaéta bubuk redispersible larut cai, anu dibagi kana kopolimer étiléna / vinil asétat, kopolimer karbonat tersiér / vinyl kopolimer karbonat tersiér, kopolimer asam akrilik, jsb. . bubuk jenis ieu bisa redispersed kana lotion gancang sanggeus kontak jeung cai. Kusabab bubuk emulsion redispersed miboga kamampuh beungkeutan tinggi jeung sipat unik, kayaning résistansi cai, constructability sarta insulasi panas, rentang aplikasi na pisan lega.
Ku nambahkeun bubuk latex redispersible, Tembok bubuk putty sipat semén atawa gypsum mortir bisa minuhan kaperluan sagala rupa wangunan konstruksi.


Rincian produk

Tag produk

Ciri: Produk bisa dispersed dina cai, nu bisa ningkatkeun gaya napel antara mortir jeung ngarojong na; résistansi dampak tinggi; eta oge bisa ningkatkeun constructability sarta sipat mékanis mortir.
Paket: Sanyawa triple kantong kertas-plastik. NW nyaéta 25 kg / per kantong
Kahirupan rak: 180 dinten. Ngalangkungan periode sah, upami produkna henteu ditumbuk éta masih tiasa dianggo.

bubuk latex dispersible husus 6055-Produk Mangpaat

1. Beungkeutan mortir pikeun insulasi éksternal témbok exterior
2. Extruded dewan témbok exterior insulasi mortir
3. dewan Polystyrene insulasi témbok éksternal
4. mortir timer leveling
5. mortir jeung lanté bahan

bubuk latex dispersible husus 6066-Produk Mangpaat

1. Extruded dewan témbok exterior insulasi termal beungkeutan mortir
2. Extruded dewan témbok luar insulasi termal mortir plastering
3. agén panganteur bubuk garing
4. Polystyrene partikel insulasi termal mortir

bubuk latex dispersible husus 6088-Produk Mangpaat

1. bubuk karét husus pikeun vitrified bead insulasi termal mortir
2. bubuk karét husus pikeun mortir insulasi termal partikel polystyrene
3. bubuk karét husus pikeun perlite insulasi termal mortir
4. bubuk karét husus pikeun FTC disguised timer régulasi mortir

bubuk latex dispersible husus 6099-Produk Mangpaat

1. bubuk karét husus pikeun vitrified bead insulasi termal mortir
2. bubuk karét husus pikeun mortir insulasi termal partikel polystyrene
3. bubuk karét husus pikeun perlite insulasi termal mortir
4. bubuk karét husus pikeun FTC disguised timer régulasi mortir

Spésifikasi

Ngaran Produk VAE6055 VAE6066; VAE6088 VAE6099
Warna Bubuk bodas bubuk konéng lampu Bubuk bodas
Non-volatile % ≥ 98.0 98.0 98.0
Kapadetan (kg/m3) 400-600 400-600 400-600
Viskositas 50% leyuran cai 0.5-2.0 0.5-2.0 0.5-2.0
Lebu (650 ℃ ± 25 ℃)% ≤ 10±2 10±2 10±2
Suhu ngabentuk pilem minimum ℃ - -1 -1
Diaméter partikel rata (D50) μm ≤ 60-100 60-100 60-100
PH 5-8 5-8 5-8

  • saméméhna:
  • Teras: