page_head_bg

Filsafat urang

Filsafat urang

+

Fokus kana konsumén - sadar nilai perusahaan ku terus-terusan nyiptakeun nilai pikeun konsumén

Hakekat nyiptakeun nilai pikeun konsumén nyaéta pikeun ngabantosan para nasabah sadar palaksanaan proyék anu lancar, ngabantosan para nasabah pulih biaya investasi gancang sareng ngajantenkeun palanggan suksés. Dina waktu nu sarua, ngudag kauntungan luyu jeung ngawujudkeun ngembangkeun lumrah pausahaan.

Terus kerja keras - nyiptakeun kamungkinan pikeun konsumén

Dina raraga nyieun produk hadé adaptasi jeung proyek, konsumén kudu ngaropéa sababaraha kali; Kadang aya bener loba tantangan. Kimia Shijiazhuang Yeyuan janji bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan palanggan sareng ngarobih tujuan anu sigana teu mungkin janten solusi anu efektif sareng wajar. Shijiazhuang Yeyuan kimia ngalakukeun na pangalusna sangkan usaha pikeun ngembangkeun lemes tina proyék customer. Terus ngalaksanakeun inovasi téknologi sareng perbaikan jasa pikeun ningkatkeun daya saing perusahaan.

Ningkatkeun daya saing perusahaan ngaliwatan inovasi téknologi anu terus-terusan sareng perbaikan jasa

Shijiazhuang Yeyuan Chemical Co., Ltd. dumasar kana perusahaan sareng teknisi laboratorium, dipandu ku kabutuhan palanggan, digabungkeun sareng pamekaran produk sareng téknologi kontinyu, sareng terus ningkatkeun tingkat aplikasi produk urang dina widang anu aya hubunganana. Dina waktos anu sami, kimia Shijiazhuang Yeyuan rutin ngalatih karyawan sareng ngayakeun rapat téknis sareng mitra pikeun terus ningkatkeun kaahlian pribadi perusahaan sareng ningkatkeun hubungan koperasi sareng mitra. Ngaliwatan prosés ieu, Shijiazhuang Yeyuan kimia bisa terus ningkatkeun layanan -na pikeun konsumén.

Jalma berorientasi - nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng perusahaan ku cara milih sareng ngalatih karyawan anu saé

Masihan karyawan kapercayaan sareng hormat mutlak, sareng ajak kalenturan sareng kreativitas karyawan; Ngudag prestasi anu luar biasa sareng kontribusi karyawan; Shijiazhuang Yeyuan karyawan kimiawi taat ka integritas dina kagiatan bisnis jeung ngahontal tujuan jeung sumanget tim.