page_head_bg

Warta

  • Fungsi jeung pamakéan polyvinyl alkohol

    Fungsi jeung pamakéan polyvinyl alkohol

    Polivinil alkohol dianggo sababaraha kali dina kahirupan urang. Aya seueur klasifikasi alkohol polivinil sareng seueur kagunaan alkohol polivinil. Éta maénkeun peran anu penting pisan dina produksi sareng kahirupan urang. Sababaraha urang henteu terang pisan ngeunaan panggunaan alkohol polivinil, janten, ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina selulosa polyanionic (PAC) dina cairan pangeboran basis cai

    Aplikasi tina selulosa polyanionic (PAC) dina cairan pangeboran basis cai

    Selulosa Polyanionic (PAC) utamana dipaké salaku ngurangan leungitna cairan, enhancer viskositas jeung régulator rheological dina cairan pangeboran. Tulisan ieu sacara ringkes ngajelaskeun indéks fisik sareng kimia utama PAC, sapertos viskositas, rheologi, keseragaman substitusi, kamurnian sareng ...
    Maca deui
  • Résin Polivinil Klorida

    Résin Polivinil Klorida

    Aplikasi PVC PVC mangrupikeun bahan palastik anu serbaguna, awét, murah sareng tiasa didaur ulang anu dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi anu anjeun pendak dina kahirupan sapopoe. Kumaha PVC dipaké? Polyvinyl chloride (PVC) mangrupikeun salah sahiji plastik anu paling sering dianggo di dunya. Pamakéan global résin polivinil klorida ngaleuwihan 40 mil...
    Maca deui
  • Bubuka kana sipat fungsional selulosa polyanionic

    Bubuka kana sipat fungsional selulosa polyanionic

    Selulosa polyanionic loba dipaké dina loba industri. Ieu utamana dipaké dina industri jeung industri manufaktur. Selulosa polianinik, disebut PAC, nyaéta éter selulosa larut cai anu penting. Pungsi utama na dijelaskeun sakeudeung di handap. Sel polianinik...
    Maca deui
  • Kelas kimia poean hpmc hydroxypropyl methylcellulose

    Kelas kimia poean hpmc hydroxypropyl methylcellulose

    1. Bahan baku alam, iritasi low, kinerja hampang, kaamanan jeung perlindungan lingkungan; 2. Cai kaleyuran jeung thickening: eta bisa gancang ngaleyurkeun dina cai tiis, ngaleyurkeun dina sababaraha pangleyur organik jeung cair campuran cai jeung pangleyur organik; 3. Thickening jeung viskositas ngaronjatkeun:...
    Maca deui
  • Konstruksi kelas hpmc hydroxypropyl methylcellulose

    Konstruksi kelas hpmc hydroxypropyl methylcellulose

    HIGH VISCOSITY Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) sering dianggo salaku thickener dina aplikasi wangunan sabab nyegah segregation sareng ningkatkeun kohési komponén formulasi. Dina campuran mortir garing, kakuatan thickening pakait jeung viskositas solusi maranéhanana. HPMC masihan kaunggulan ...
    Maca deui