Leave Your Message
010203
12
Mangtaun-taun

Langkung ti 12 taun pangalaman dagang.

35 +
NEGARA

Internasional aktip, jeungpartnerships jangka panjang sarta aksés ka sagala rupa pasar di 35 nagara.

100 %
PELAYANAN

jasa ngalaman tur solusi-berorientasi. Tim anu dilatih khusus bakal ngabantosan anjeun dina sagala patarosan anjeun;clearance adat, angkutan atawa bungkusan individu anjeun!

35000
TON

Ngangkut 35000 ton perdagangan taunan ti Cina ka dunya

1500 +
NUBUTAN

Tim ngalaman gladly bakal ngurus anjeun;Masalah Adat, Urusan Ékspor atanapi Angkutan.

kauntungan produk

  • 1b5u

    Kakuatan urang

    • Kami ngagaduhan pasar ékspor anu ageung di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika sareng India. Tim kami khusus dina Pemasaran sareng Distribusi rupa-rupa bahan kimia pikeun sababaraha jinis industri.
    • MISI KAMI: YEYUAN Kimia, geus komitmen pikeun nyadiakeun kualitas bahan kimia industri jeung rojongan teknis ka konsumén urang.
    • VISI KAMI: Impian kami nyaéta ngajantenkeun YEYUAN Chemical mangrupikeun sumber pangsaéna pikeun Bahan Kimia Kualitas sareng jasa.
    01
  • b0433acb-01f7-4711-a623-64537c120d5eou0

    LAYANAN KAMI

    • Kami bakal salawasna taat kana pendekatan anu didorong nilai, kalayan nyiptakeun nilai salaku pondasi. Ngaliwatan usaha kontinyu sarta unremitting, urang bakal nambahan nilai ka konsumén urang, minuhan kabutuhan kontinyu maranéhanana, sarta nyadiakeun kualitas pangalusna, jasa, jeung harga kalapa.
    02
  • c18e6a62-538b-4577-bb42-13b82901949e7z2

    INDUSTRI Urang ngarojong

    • aditif dahareun
    • Kimia Konstruksi
    • Cat jeung Industri palapis
    • Industri manufaktur napel
    • Plastik sareng Industri Polimér
    • Industri Manufaktur Tekstil
    • Agro Kimia
    • bahan kimia lianna
    03
  • eb181d43-bb3a-4291-a0ac-dcf6ea553e56k1c

    KUALITAS jeung bungkusan

    • Fokus kami nalika ngagaleuh nyaéta produk ti pabrik kimia anu dipercaya sareng industri pangolahan di sakuliah Cina.
    • Di laboratorium internal urang, urang ngalaksanakeun analisa pikeun meunteun kualitas bahan tina asal anu béda.
    • Dikirimkeun dina bungkusan anjeun dipénta; Kantong ageung, kantong 25kg atanapi OEM.
    04

PRODUK TERLARIS KAMI

0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hijiduapuluh duadua puluh tiludua puluh opat25262728
0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hijiduapuluh duadua puluh tiludua puluh opat25262728
65a0e1f2vd

We are always available to assist you - please write to us!