page_head_bg

Taros Kami

Shijiazhuang Yeyuan Chemical Technology Co., Ltd.

Alamat

Taman Industri Kimia Kota Mayu, Kota Jinzhou, Shijiazhuang, Hebei

Jam-jaman

Sen - Jum: 9 AM - 6 PM

Saptu: 10 AM - 5 PM

Palayanan Online

Telepon: +86-18348889806

Whatsapp: +86-18348889806

Wechat: +86-18348889806

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami