page_head_bg

Pikeun Klién Kami

Pikeun Klién Kami

+

Anjeun salaku palanggan mangrupikeun aset anu paling berharga. Ku alatan éta, urang ngagantelkeun pentingna hébat kana rojongan ramah tur kompeten pikeun anjeun salaku pasangan. Tim kami anu berpengalaman bakal resep masihan anjeun nasihat anu lengkep dina sagala hal.

Kadé nyadiakeun konsumén urang input bahan biasa na kualitatif. Salaku perusahaan dagang internasional khusus bahan kimia, urang ngartos kabutuhan klien global urang sareng nyayogikeun harga anu kompetitif sareng transparan pikeun ngawangun hubungan anu langgeng.

Upami nyuhunkeun, laboratorium perusahaan sorangan nangtukeun kualitas bahan sareng kalayan logistik anu tiasa dipercaya, anjeun nampi bahan baku anjeun dina waktos anu dipikahoyong, dina bungkusan anu dipikahoyong.

Jasa Kami

+

YEYUAN CHEMICAL TECHNOLOGY CO.,LTD. : Sadayana pikeun Kasuksesan Anjeun!

Hydroxypropyl métil selulosa (HPMC), polyvinyl alcohol (PVA), VAE lotion, redispersible latex powder (RDP), carboxymethyl cellulose (CMC), polyanion cellulose (PAC), PVC résin (PVC), jsb

Daya saing Nguatkeun Harga

Harga transparan sareng pikaresepeun pikeun ngamangpaatkeun poténsi dagang maksimal.

Bungkusan individu

Dina bungkusan anu dipikahoyong; packing custom, Kantong badag atawa 25kg Karung.

Logistik fléksibel

Pangiriman gancang langsung ka panto atanapi ka palabuhan anu dipikahoyong. Urang cooperate jeung pamingpin pasar dina widang logistik.

Awak Berorientasi Palayanan

Solusi anu berorientasi palanggan pikeun sadaya patarosan anjeun ngeunaan jasa sareng bahan kami.

Analisis lengkep

Tekad kualitas Karakteristik Bahan anu dipikahoyong: Viskositas, Transparansi, Eusi Uap, eusi lebu, Analisis Density jsb.