page_head_bg

Tentang Kami

Tentang Kami

Shijiazhuang Yeyuan Chemical Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang kimia anu aktip sacara internasional. Lokasina di jinzhou, Shijiazhuang kalayan transportasi merenah jeung lingkungan geulis.

Perusahaan kami

Kamekaran

Kusabab ngadegna taun 2009, parusahaan geus ngembang steadily, nyadiakeun jualan, ngolah, bungkusan jeung neundeun rupa bahan baku kimiawi. Kami ngahususkeun dina penjualan sareng jasa bahan baku pikeun produk kimia.

20200302151048
20200302151034

PRODUK

Produk utama nyaéta polivinil alkohol (PVA), lotion VAE, bubuk lateks redispersible (RDP), hidroksipropil métil selulosa (HPMC), selulosa karboksimétil (CMC), selulosa polianion (PAC), résin PVC (PVC), jsb.

LABORATORIUM

Di laboratorium internal urang, urang ngalakukeun analisa pikeun meunteun kualitas bahan tina sumber anu béda.
Pangiriman kedah dilakukeun dina bungkusan anu dipikahoyong; Bungkusan khusus, kantong ageung, kotak octagonal atanapi kantong 25kg.

HUBUNGAN

Salaku perusahaan dagang internasional dina bahan kimia (bahan baku), urang ngartos kabutuhan konsumén global sareng mastikeun harga anu kompetitif sareng transparan, ku kituna babarengan ngetok poténsi perdagangan sareng ngawangun hubungan bisnis anu dipercaya.

laboratorium
84820C82BAE351CA8BF92B362C74CF9E
Daérah

WILAYAH GUDANG OF

4000 

jualan

VOLUME PENJUALAN TAHUN 2018 (TON)

16000

panghasilan

HASIL PENJUALAN (100 JUTA YUAN)

1.9

Jasa Kami

Tingkat

Kami nyayogikeun tingkat palayanan anu cocog dina industri urang, didukung ku sistem kualitas anu akreditasi kana ISO 9001-2015, sareng gaduh prosés kontrol kualitas anu sampurna.

Dasar

Industri kimia Yeyuan komitmen pikeun ngalayanan para nasabah salaku dasar, pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu terus-terusan, ngabantosan para nasabah ngirangan biaya, sareng nyayogikeun kualitas, jasa, sareng harga anu kompetitif.

Budaya Perusahaan

Fokus kana konsumén - sadar nilai perusahaan ku terus-terusan nyiptakeun nilai pikeun konsumén
Hakekat nyiptakeun nilai pikeun konsumén nyaéta pikeun ngabantosan para nasabah sadar palaksanaan proyék anu lancar, ngabantosan para nasabah pulih biaya investasi gancang sareng ngajantenkeun palanggan suksés. Dina waktu nu sarua, ngudag kauntungan luyu jeung ngawujudkeun ngembangkeun lumrah pausahaan.

Terus kerja keras - nyiptakeun kamungkinan pikeun konsumén
Dina raraga nyieun produk hadé adaptasi jeung proyek, konsumén kudu ngaropéa sababaraha kali; Kadang aya bener loba tantangan. Kimia Shijiazhuang Yeyuan janji bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan palanggan sareng ngarobih tujuan anu sigana teu mungkin janten solusi anu efektif sareng wajar. Shijiazhuang Yeyuan kimia ngalakukeun na pangalusna sangkan usaha pikeun ngembangkeun lemes tina proyék customer. Terus ngalaksanakeun inovasi téknologi sareng perbaikan jasa pikeun ningkatkeun daya saing perusahaan.

Ningkatkeun daya saing perusahaan ngaliwatan inovasi téknologi anu terus-terusan sareng perbaikan jasa
Shijiazhuang Yeyuan Chemical Co., Ltd. dumasar kana perusahaan sareng teknisi laboratorium, dipandu ku kabutuhan palanggan, digabungkeun sareng pamekaran produk sareng téknologi kontinyu, sareng terus ningkatkeun tingkat aplikasi produk urang dina widang anu aya hubunganana. Dina waktos anu sami, kimia Shijiazhuang Yeyuan rutin ngalatih karyawan sareng ngayakeun rapat téknis sareng mitra pikeun terus ningkatkeun kaahlian pribadi perusahaan sareng ningkatkeun hubungan koperasi sareng mitra. Ngaliwatan prosés ieu, Shijiazhuang Yeyuan kimia bisa terus ningkatkeun layanan -na pikeun konsumén.

Berorientasi jalma - nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng perusahaan ku cara milih sareng ngalatih karyawan anu saé
Masihan karyawan kapercayaan sareng hormat mutlak, sareng ajak kalenturan sareng kreativitas karyawan; Ngudag prestasi anu luar biasa sareng kontribusi karyawan; Shijiazhuang Yeyuan karyawan kimiawi taat ka integritas dina kagiatan bisnis jeung ngahontal tujuan jeung sumanget tim.