page_head_bg

bubuk émulsi redispersible (RDP)

bubuk émulsi redispersible (RDP)

Katerangan pondok:

Produk bubuk latex redispersible nyaéta bubuk redispersible larut cai, anu dibagi kana kopolimer étiléna / vinil asétat, kopolimer karbonat tersiér / vinyl kopolimer karbonat tersiér, kopolimer asam akrilik, jsb. . bubuk jenis ieu bisa redispersed kana lotion gancang sanggeus kontak jeung cai. Kusabab bubuk emulsion redispersed miboga kamampuh beungkeutan tinggi jeung sipat unik, kayaning résistansi cai, constructability sarta insulasi panas, rentang aplikasi na pisan lega.
Ku nambahkeun bubuk latex redispersible, Tembok bubuk putty sipat semén atawa gypsum mortir bisa minuhan kaperluan sagala rupa wangunan konstruksi.


Rincian produk

Tag produk

VAE1162; VAE1218 ;VAE1318; VAE1513: bubuk redispersible cai-leyur, mangrupakeun polyvinylacetate sarta polimér copolymerized multicomponent lianna.
Ciri: Produk bisa dispersed dina cai, nu bisa ningkatkeun gaya napel antara mortir jeung ngarojong na; résistansi dampak tinggi; eta oge bisa ningkatkeun constructability sarta sipat mékanis mortir.
Paket: Sanyawa triple kantong kertas-plastik. NW nyaéta 25 kg / per kantong
Kahirupan rak: 180 dinten. Ngalangkungan periode sah, upami produkna henteu ditumbuk éta masih tiasa dianggo.

VAE1162-Produk Mangpaat

1. Interior témbok bubuk putty
2. Beungkeut gips
3. Gilap
4. Gypsum dumasar bubuk garing

5. Polystyrene dewan plastering mortir
6. Extruded dewan plastering mortir
7. FTC plastering, jsb.

VAE1218-Produk Mangpaat

1. Interior témbok bubuk putty
2. Beungkeut gips
3. Gilap
4. Gypsum dumasar bubuk garing

5. Polystyrene dewan plastering mortir
6. Extruded dewan plastering mortir
7. FTC plastering, jsb.

VAE1318-Produk Mangpaat

VAE1318-Produk Mangpaat
1. mortir beungkeutan ubin keramik
2. Exterior témbok insulasi luar mortir

3. Self leveling mortir
4. Interface mortir

VAE1318-Produk Mangpaat

VAE1318-Produk Mangpaat
1. mortir beungkeutan ubin keramik
2. Exterior témbok insulasi luar mortir

3. Self leveling mortir
4. Interface mortir

VAE1513-Produk Mangpaat

VAE1513: bubuk redispersible cai-leyur, mangrupakeun polyvinylacetate sarta polimér copolymerized multicomponent lianna.

1. mortir beungkeutan ubin keramik
2. Exterior témbok insulasi luar mortir

3. Self leveling mortir
4. Interface mortir

Rincian Gambar

Ngaran Produk

VAE1162; VAE1218 ;VAE1318; VAE1513

Warna

Bubuk bodas

Non-volatile % ≥

98.0

Kapadetan (kg/m3)

400-600

Lebu (650 ℃ ± 25 ℃)% ≤

12±2

Suhu ngabentuk pilem minimum ℃

0±2

Diaméter partikel rata (D50) μm ≤

60-100

PH

5-8


  • saméméhna:
  • Teras: