page_head_bg

bubuk emulsion redispersible

bubuk emulsion redispersible

Katerangan pondok:

Produk bubuk latex redispersible nyaéta bubuk redispersible larut cai, anu dibagi kana kopolimer étiléna / vinil asétat, kopolimer karbonat tersiér / vinyl kopolimer karbonat tersiér, kopolimer asam akrilik, jsb. . bubuk jenis ieu bisa redispersed kana lotion gancang sanggeus kontak jeung cai. Kusabab bubuk emulsion redispersed miboga kamampuh beungkeutan tinggi jeung sipat unik, kayaning résistansi cai, constructability sarta insulasi panas, rentang aplikasi na pisan lega.
Ku nambahkeun bubuk latex redispersible, Tembok bubuk putty sipat semén atawa gypsum mortir bisa minuhan kaperluan sagala rupa wangunan konstruksi.


Rincian produk

Tag produk

Bubuk Polimér Redispersible nyaéta bahan bubuk sareng Perlindungan Lingkungan Héjo, Ngahemat Énergi Gedong, kualitas luhur sareng Serbaguna anu ogé aditif fungsional anu penting dina mortir campuran garing. bubuk nu bisa ningkatkeun kinerja mortir urang, ngaronjatkeun kakuatan mortir jeung kakuatan beungkeut onto substrat, ngaronjatkeun kalenturan jeung deformasi mortir, kakuatan compressive, kakuatan flexural, résistansi ngagem, kateguhan, adhesion, kapasitas cai-nyepeng sarta constructability. Sajaba ti éta, bisa nyieun mortir waterproof.
bubuk polimér Redispersible utamana dilarapkeun ka putty internal tur éksternal, ubin keramik
napel, ubin keramik Crack Sealer, bubuk garing agén panganteur, témbok exterior ngagunakeun luar insulasi mortir, timer ngalir mortir, perbaikan mortir, mortir hiasan, waterproof mortir jsb

Tembok bubuk putty redispersible emulsion bubuk-Produk Mangpaat

1. Ieu utamana dipaké salaku bubuk lem putty dina ngawangun bubuk putty pikeun ngolah sarta ngahasilkeun témbok interior karasa tinggi jeung bubuk putty tahan cai, nu boga ciri karasa tinggi na lalawanan cai. Dibandingkeun jeung alkohol polyvinyl, produk ngabogaan béaya rendah sarta kualitas alus, sarta geus gancang ngapopulérkeun sarta dipaké dina industri bubuk putty di Cina.
2. Dipaké salaku napel, thickener na emulsifier dina industri bubuk putty. Ieu bisa dipaké dina cet emulsion, cet batu nyata jeung cet batu pikeun ngurangan biaya.
Ciri: Produk bisa dispersed dina cai, nu bisa ningkatkeun gaya napel antara mortir jeung ngarojong na; résistansi dampak tinggi; eta oge bisa ningkatkeun constructability sarta sipat mékanis mortir.
Paket: Sanyawa triple kantong kertas-plastik. NW nyaéta 25 kg / per kantong
Kahirupan rak: 180 dinten. Ngalangkungan periode sah, upami produkna henteu ditumbuk éta masih tiasa dianggo.


  • saméméhna:
  • Teras: