page_head_bg

Wanwei Redispersible emulsion bubuk

Wanwei Redispersible emulsion bubuk

Katerangan pondok:

bubuk karét Redispersible mangrupa aditif fungsi penting tur penting pikeun mortir dicampur garing, bahan wangunan bubuk "perlindungan lingkungan héjo, konservasi énergi wangunan jeung canggih multi-tujuan". Éta tiasa ningkatkeun kinerja mortir, ningkatkeun kakuatan mortir, ningkatkeun kakuatan beungkeutan antara mortir sareng rupa-rupa substrat, sareng ningkatkeun kalenturan sareng deformability, kakuatan compressive, kakuatan flexural, résistansi ngagem, kateguhan, gaya napel, kapasitas nyepeng cai sareng konstruksi. tina mortir. Salaku tambahan, bubuk karét hidrofobik tiasa ngajantenkeun mortir gaduh résistansi cai anu saé.
bubuk karét Redispersible utamana dipaké dina sagala rupa mortir dicampur garing kayaning bubuk putty témbok internal tur éksternal, ubin keramik map, kotak keramik ngarah agén, bubuk garing agén panganteur, témbok éksternal mortir insulasi éksternal, timer leveling mortir, perbaikan mortir, mortir hiasan, mortir waterproof jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Bubuk Polimér Redispersible nyaéta bahan bubuk sareng Perlindungan Lingkungan Héjo, Ngahemat Énergi Gedong, kualitas luhur sareng Serbaguna anu ogé aditif fungsional anu penting dina mortir campuran garing. bubuk nu bisa ningkatkeun kinerja mortir urang, ngaronjatkeun kakuatan mortir jeung kakuatan beungkeut onto substrat, ngaronjatkeun kalenturan jeung deformasi mortir, kakuatan compressive, kakuatan flexural, résistansi ngagem, kateguhan, adhesion, kapasitas cai-nyepeng sarta constructability. Sajaba ti éta, bisa nyieun mortir waterproof.
bubuk polimér Redispersible utamana dilarapkeun ka putty internal tur éksternal, napel ubin keramik, ubin keramik rengat Sealer, bubuk garing agén interfacial, témbok exterior ngagunakeun mortir insulasi luar, mortir ngalir diri, mortir perbaikan, mortir hiasan, mortir waterproof jsb.

WWJF-8010-Produk Mangpaat

WWJF--8010 mangrupakeun tipe ulang dispersible bubuk polimér copolymerized kalawan VAC / VeoVa.
Lingkup Aplikasi
1. Self ngalir bahan lanté
2. témbok exterior ngagunakeun insulasi luar kabeungkeut mortir
3. bubuk garing agén panganteur
Ciri: Produk bisa dispersed dina cai, nu bisa ningkatkeun gaya napel antara mortir jeung ngarojong na; résistansi dampak tinggi; eta oge bisa ningkatkeun constructability sarta sipat mékanis mortir.
Paket: Sanyawa triple kantong kertas-plastik. NW nyaéta 25 kg / per kantong
Kahirupan rak: 180 dinten. Ngalangkungan periode sah, upami produkna henteu ditumbuk éta masih tiasa dianggo.

WWJF-8020-Produk Mangpaat

WWJF--8020 mangrupikeun jinis bubuk polimér anu tiasa dipisahkeun deui dikopolimerisasi sareng VAC / VeoVa / VAE.
Lingkup Aplikasi
1. témbok exterior maké insulasi luar kabeungkeut mortir
2. Fleksibel Putty pikeun Tembok Exterior
3. rengat Sealer
4. Produk mortir polimér basis semén kalawan paménta tinggi of flexility.
Ciri
produk nu bisa dispersed dina cai, nu bisa ningkatkeun gaya napel antara mortir jeung ngarojong na; eta oge bisa ningkatkeun constructability sarta sipat mékanis mortir.
Paket: Sanyawa triple kantong kertas-plastik. NW nyaéta 25kg / per kantong
Kahirupan rak: 180 dinten. Ngalangkungan periode sah, upami produkna henteu ditumbuk éta masih tiasa dianggo.

WWJF-8040-Produk Mangpaat

WWJF--8040 mangrupakeun tipe ulang dispersible bubuk polimér copolymerized kalawan Pva / Eva.
Lingkup Aplikasi
1. mortir napel
2. Genteng napel
Ciri: bubuk emulsion lemes; eta bisa emulsified kalawan cai sarta ngaronjatkeun kohési antara mortir jeung rojongan Umum na, éta ogé bisa ngaronjatkeun constructability sarta sipat mékanis mortir.
Paket: Sanyawa triple kantong kertas-plastik. NW nyaéta 25 kg / per kantong
Kahirupan rak: 180 dinten. Ngalangkungan periode valid, upami produkna teu aya lumped, éta masih tiasa dianggo.

WWJF-8050-Produk Mangpaat

WWJF-8050 mangrupakeun bubuk karét redispersible dicampur ku P / E copolymerization
Lingkup Aplikasi
1. Exterior témbok insulasi éksternal plastering mortir
2. Kotak keramik ngarah agén
3. putty fléksibel pikeun témbok exterior
4. ubin keramik napel
Paket: Sanyawa triple kantong kertas-plastik. NW nyaéta 25 kg / per kantong
Kahirupan rak: 180 dinten. Ngalangkungan periode valid, upami produkna teu aya lumped, éta masih tiasa dianggo.

Parameter rinci

Tipe Non-volatile % ≥ Kapadetan (kg/m3) Lebu (650 ℃ ± 25 ℃)% ≤ Tg ℃ Suhu ngabentuk pilem minimum ℃ Fineness (≥150m) %≤ Diaméter partikel rata (D50) μm ≤
WWJF-8010 98 450±50 12±2 10 0±2 10 60-100
WWJF-8020 98 450±50 12±2 5 0±2 10 60-100
WWJF-8030 98 450±50 12±2 8 0±2 10 60-100
WWJF-8040 98 450±50 12±2 15 0±2 10 60-100
WWJF-8050 98 450±50 12±2 -6 0±2 10 60-100
WWJF-6010 98 450±50 16±2 10 0±2 10 60-100

  • saméméhna:
  • Teras: