page_head_bg

résin polivinil klorida (PVC)

résin polivinil klorida (PVC)

Katerangan pondok:

Polyvinyl chloride (PVC) mangrupikeun polimér anu dipolimérisasi ku monomér vinil klorida (VCM) dina péroxida, sanyawa azo sareng initiators sanés atanapi numutkeun mékanisme polimérisasi radikal bébas dina kaayaan cahaya sareng panas. Homopolimer vinil klorida sareng kopolimer vinil klorida sacara koléktif disebut résin vinil klorida.
PVC mangrupikeun plastik tujuan umum panggedéna di dunya, anu seueur dianggo. Hal ieu loba dipaké dina bahan wangunan, produk industri, kaperluan sapopoé, kulit lanté, ubin lanté, kulit jieunan, pipa, kawat jeung kabel, pilem bungkusan, botol, bahan foaming, bahan sealing, serat jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

résin polivinil klorida (PVC): bubuk bodas dina penampilan. Hal ieu loba dipaké dina produk industri, kulit lanté, kulit jieunan, pipa, kawat jeung kabel, pilem bungkusan, bahan foaming, jsb bungkusan téh 25kg / kantong, 600kg / kantong jeung 1200kg / kantong.
DG-1300: produksi bahan kabel, pilem seger-ngajaga, jsb.
DG-1000k: produksi propil plastik, pipa, jsb
DG-1000s: produksi pilem bungkusan, jsb
DG-800: produksi lambaran bungkusan, lambaran médis, jsb
DG-700: produksi fittings pipe, pelat foamed, jsb

Indikator utama standar produk (Q / 12 hg5220-2019)

Proyék

DG-1300

DG-1000K

DG-1000S

DG-700

DG-800

Tingkat rata-rata polimérisasi P

1221-1380

981-1080

981-1080

651-750

751-850

Kapadetan semu, g / ml

0.46-0.54

0.51-0.57

0.51-0.57

0.53-0.61

0.54-0.60

Bodas (160 ℃, 10 mnt),% ≥

78

78

78

75

78

Méja anu cocog pikeun tingkat polimérisasi, viskositas sareng nilai K

Tingkat rata-rata polimérisasi 2351-2650 1221-1380 981-1080 771-870 751-750 651-750 481-600 401-500
Viskositas, ml / g 222-248 125-138 105-138 87-96 86-94 73-86 62-72 57-64
nilai K 89-93 70-73 65-67 60-62 59-62 55-59 51-55 49-51

  • saméméhna:
  • Teras: